in ,

Ceapa are multe foi si tot degera la frig

Aristotel a facut public un adevar pe care daca l-am lua in considerare,  nu ne-am mai lasa inselati de aparente: „Cine este prieten cu toata lumea, nu este prieten cu nimeni.”. Gradinita este singurul loc si singurul timp in care pe toti ii leaga o prietenie inocenta, lipsita de interese. In clasa intai deja ai sanse sa ramai fara coleg de banca, fiindca nu ai cel mai frumos penar, ca al fetitei cu bucle blonde si strungareata. Asa trece timpul pana te trezesti destul de mare ca sa iti dai seama ca esti singur si sa incepi sa-i invidiezi pe cei mereu inconjurati de… prieteni. Ai vrea sa fii si tu placut de toti. Eu nu.

Nu te-ai gandit niciodata ca oamenii sunt diferiti si ca preferintele lor difera? Deci… daca esti placut de toti, da-ti seama ca ai ajuns sa fii o reuniune ieftina a opiniilor celorlalti, pe care le-ai bagat asa de mult in seama… incat acum ele sunt singura ta valoare. Da-ti seama ca te-ai uitat pe tine undeva pe drum. Ai totusi sansa sa te regasesti.

Daca preferi cantitatea in locul calitatii, nu pot decat sa iti doresc succes pentru zilele in care o sa ploua in gradina ta si nu va mai fi nimeni sa-ti tina umbrela.

What do you think?

Written by Monica Faur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Succesul despre care nimeni nu vorbeste

Ziua Mondiala a Apei