in , ,

Gabriel Costin la Scoala renovata din Rachitasu (VN)

”De mici, daca suntem indrumati bine, ne gasim vocatia. Eu am avut noroc cu tatal meu care m-a luat cu el la Teatru pe cand aveam 3 ani. Asa a inceput totul. Cu serbari scolare, unde interpretam tot felul de personaje, apoi cu liceul de arta. Practic, teatrul mi-a dat posibilitatea sa fac ceea ce in viata poate nu am curaj sa fac. Pentru mine teatrul inseamna tot. Dar daca nu ai teatru insa, ai o scoala pe masura cu dascali pasionati de binele tau, atunci sansa sa-ti atingi adevaratul potential tot exista! Cred in educatie si puterea ei transformatoare. De aceea m-am dus cu drag sa reprezint echipa BookLand la inaugurarea Scolii Gimnaziale din Rachitasu la care au lucrat vreo 7 luni. Primind niste poze cu stadiul scolii inainte de renovare, am fost placut suprins de schimbare. Bravo lor, primariei, partenerilor si comunitatii care s-au mobilizat de dragul acestor copii. Fiindca merita aceasta sansa!”
𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧 – 𝐀𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮 & 𝐟𝐢𝐥𝐦 𝐬𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐜𝐞-𝐨𝐯𝐞𝐫 & 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare… Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate!
Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau ne poti 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫𝐚 orice suma doresti. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui!
Cu ajutorul tau, si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, 15.000 elevi vin cu drag in cele (in curand) 78 scoli rurale renovate!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

O pagina de jurnal, repetitia

Paul Surugiu FUEGO a inaugurat Scoala Gimnaziala „Simion Balint”, renovata de Asociatia BookLand