in , ,

Oana&Bogdan Leoveanu – In aceasta criza sanitara e momentul sa facem mai multe lucruri cu copiii (1)

“Când apare un membru nou al familiei, se schimbă paradigma familiei, în sensul că atenția se polarizează foarte mult pe bebelușul care are nevoie de mai multă atenție.”

“Cartea este un parcurs pe care orice copil îl are într-o familie iubitoare.”

“Este proiectul nostru de suflet în care eu și Bogdan ne-am împrietenit talentele.”

“Fiecare desen pe care Bogdan îl realizează poartă în sine o poveste. Sunt convinsă că toți copiii noștri sunt surse inepuizabile de imaginație și creativitate și este bine să le cultivam și să le întreținem această apetență.”

“În această criză sanitară este momentul să facem mai multe cu ei, alături de ei, lucruri care să îi dezvolte.” “Bondi vine de la Bogdan dar și de la ‘bonding’ – atașamentul dintre adult și copil.”

“În carte am ilustrat relația pe care copiii o au cu oamenii mari.”

“Iubirandia este ţara iubirii, este ţara familiei, este iubirea care dă sens existenţei noastre.”

“În Iubirandia Bondi face de toate, are prieteni, călătorește, face și pozne, suportă și consecinte. Am împrumutat și aspecte de parenting, fără ca noi să fim experți. Practic, cartea este un suport și pentru părinți pe care-i încurajăm să facă activităţi similare.” 𝐎𝐚𝐧𝐚 𝐋𝐞𝐨𝐯𝐞𝐚𝐧𝐮 – 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 & 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐋𝐞𝐨𝐯𝐞𝐚𝐧𝐮 – 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐧 Urmareste noutatile despre activitatile Asociatiei BookLand si pe platformele sociale: Facebook:

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Atipic

Ce e de facut?