in ,

Pe vara viitoare

Astazi m-am trezit si nu mai era vacanta. Din nou prima zi de scoala, cu tricou alb si pantaloni office. A fost una dintre diminetile in care suna alarma si te trezesti buimac, fara sa reusesti sa iti amintesti de ce anume te-ai trezit atat de devreme. Uiti si te culci inapoi, te plimbi prin vis cam cinci ore, cat sa ai timp sa crezi ca ziua a inceput, apoi te trezesti din nou si vezi ca au trecut doua minute lungi de cand te-a trezit alarma. Stai linistit, nici eu nu stiu cand mi-a fugit vacanta de sub picioare. A trecut din nou vara, mult prea repede, chiar daca a promis ca o sa stea putin mai mult decat anul trecut.

Sper sa fie un an scolar in care sa nu scriem degeaba caietele… nici tu, nici eu. Sa fie un an in care nu ne mai stresam cu materiile la care nu ne pricepem. Iti doresc si tie ca si mie, pana la vara sa nu asculti parerile gratuite ale celor care isi dau cu parerea despre tine de la catedra – cel putin atat timp cat e ceva ce iti scade stima de sine.

Sa ne auzim la vara, cu zambetul pe buze, cu diplome in mana, cu bacul si capacitatea luate cu brio, cu stomacul intreg, neros de la stres si cu amintirea timpului investit cu folos!

What do you think?

Written by Monica Faur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Teritorii

Cristian Stan – Nu te bate cu viata, ci danseaza cu ea!