in , ,

Cristian Stan – Nu te bate cu viata, ci danseaza cu ea!

„Dupa foarte multe discutii si certuri, foarte multe despartiri, am reusit sa pun capat unei relatii care ma sleise de orice urma de energie si ma facuse sa ma pierd incat numai intelegeam ce inseamna viata mea fara acea persoana.Mi-era frica sa fiu eu cu mine!”
„4-5 luni le-am petrecut plangandu-mi de mila si intrebandu-ma unde am gresit, ce as fi putut sa fac mai bine, inca simteam ca daca as fi continuat sa lupt, lucrurile ar fi fost in final bune.”
„A venit un moment in care a fost un mesaj trimis de la viata, Dumnezeu, natura, univers, un mesaj care suna in felul urmator: ”Doamne iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat, cu bune si cu rele, pentru ca stiu ca toate au avut rolul de a ma creste si de a ma dezvolta pe mine.”
„A fost prima oara cand am inteles ca nu s-a intamplat impotriva mea, ci pentru mine.”
„A fost primul moment in care am inteles ce inseamna dezvoltarea personala, emotionala, spirituala, am inteles ce inseamna sa te pui pe primul loc, sa ai grija de sufletul tau, de corpul tau, de mintea ta.”
„Sistemul in care am crescut nu m-a facut sa ma indragostesc de citit, de studiu, o faceam pentru ca trebuie. Cred ca foarte multi studenti empatizeaza cu ideeea asta. Citim pentru ca altfel suntem pedepsiti. Iar momentul acesta a fost prima oara cand m-am indragostit de studiu. Am pus mana pe o carte de dezvoltare personala, cautam multe raspunsuri care sa ma ajute sa inteleg ce si cum s-a intamplat. Am inceput sa urmaresc persoane, care ofereau noi perspective lucrurilor care s-au intamplat in viata mea si m-au ajutat sa vad ca folosindu-ma de acele obstacole pot sa merg intr-o directie in care pot sa ma dezvolt. Obstacolele sunt acolo ca sa ne arate ca avem puterea de a trece peste ele!”
„Am inceput sa ma reconstruiesc pe mine de la zero!”
„A fost un drum care a meritat! Drumul catre educatie, auto-educatie, dezvoltare personala, dezvoltare emotionala.”
„Daca n-ar fi fost momentul acela, nu as fi fost nevoit sa apelez la puterea care se afla in interiorul meu! La fel cum se afla si in interiorul tau!”
„Am pornit comunitatea Esti mai mult – EMM, din care fac parte peste 175.000 de oameni, care au inteles ca in interiorul lor a existat o putere care sa-i indrume sa treaca peste orice obstacol si puterea aceasta va iesi la suprafata cand ei vor decide sa o accepte.”
„Viata iti va trimite diverse ocazii ca tu sa te dezvolti, doar ca de foarte putine ori o sa ti le trimita ca un moment placut.”
„De cele mai multe ori momentele care ne invata ceva cu adevarat sunt momentele care au impact emotional asupra noastra.”
„In loc sa ne intrebam in urma experientelor De ce mi s-a intamplat asta? Sa ne punem intrebarea Ce pot sa fac sa merg mai departe?”
„Foloseste-te de tot ce ai in jurul tau ca sa cresti, ca sa te transformi, ca sa te dezvolti pentru ca poti sa faci asta! Ai in jurul tau resursele de care ai nevoie indiferent de locul, contextul…”
„Cu siguranta nu esti vinovat pentru lucrurile nasoale care ti s-au intamplat in viata.”
„Tu esti responsabil sa faci tot ce tine de tine ca tu sa faci lucrurile putin mai bine!”
„Viata este precum un lacat cu cifru si orice eveniment, orice persoana, orice lucru care se intampla in viata ta poate sa fie acea ultima cifra din cifrul tau care deschide usa catre o noua viata pe care ti-o doresti.”
„Invata sa iei viata asa cum vine! Nu te bate cu ea, ca nu ai nicio sansa sa o bati, ci imbratiseaz-o si danseaza cu ea! Pentru ca ea te va duce fix in directia in care ai nevoie, doar daca ii dai voie.”
𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐧 – 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭 & 𝐒𝐜𝐫𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Pe vara viitoare

Respectul se intoarce