in , , ,

Sandu Pop la Scoala renovata din Zauan (SJ)

 

„Pogaci si sare! Asa primire, mai rar am avut! Astazi am ajuns la Zauan si m-am bucurat de intalnirea cu acesti oameni minunati. Am auzit si am vazut o poveste frumoasa cu un final fericit precum povestile copilariei noastre. Daca vrem cu adevarat, putem! In calitate de Ambasador BookLand sunt onorat sa fiu cel care inaugureaza scoala. Ma uit cu drag la copiii minunati care maine vor fi tinerii si poimaine adultii acestei tari si sper din toata inima ca aceste culori vii si frumoase ale scolii o sa ii indrume si o sa le faca viata vesela. Viata trebuie traita frumos!”
𝐒𝐚𝐧𝐝𝐮 𝐏𝐨𝐩 (𝐕𝐚𝐫𝐮’ 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥) – 𝐀𝐜𝐭𝐨𝐫 & 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝
Ii multumim Ambasadorului pentru ca a acceptat invitatia noastra de a vizita scoala renovata & modernizata din satul Zauan, jud. Salaj, pentru a cunoaste comunitatea si a se bucura alaturi de copii de inaugurarea scolii! ❤

Credem in egalitatea sanselor pentru toti copiii si in dreptul lor la educatie. Alaturi de parteneri, renovam si dotam scoli din mediul rural, pentru a le asigura copiilor conditii civilizate de invatatura. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un SMS cu textul CONSTRUIM la 8845, donand 2 euro lunar, poti achizitiona SORICELUL BOOKLAND sau poti DONA direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui! Cu ajutorul tau, si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Mitul lui Sisif

Cine esti cand nu te vede nimeni?