in , ,

(Super)puterea de a fi TU – episodul 4 – invitat Adrian Paduraru

Si cum nicio dezbatere serioasa despre autenticitate nu poate ocoli comunicarea, te provoc sa reflectezi aspupra importantei ei alaturi de actorul Adrian Paduraru, invitatul special BookLand Evolution din Mai’23. De la cele mai optimiste pana la cele mai pesimiste scenarii, incursiunea in lumea comunicarii ar putea sa para deconcertanta, insa nu si daca perspectiva ta va fi una potrivita. Priveste si analizeaza toate argumentele invitatilor! Afla care sunt lucrurile pe care tu insuti le-ai putea schimba sau macar influenta.
Daca si tu crezi ca te ajuta sa descoperi lucruri noi, afla si partea nevazuta a comunicarii, cu toate fatetele ei. Nu crezi ca ti-ar fi de folos? Comunicarea ii uneste pe oameni, mai ales cand vine vorba de evenimente majore, cum ar fi, de pilda, crizele. Dar ti-ai pus intrebarea „Ce anume ar putea face ca tocmai dezbinarea sa ia locul comunicarii, transformand in esec idealuri si planuri comune”? Ce i-ar ajuta cu adevarat pe oameni sa se cunoasca mai bine si cum arata comunicarea in era tehnologiei avansate? Care sunt argumentele tale atunci cand pledezi pentru beneficiile sale? Si ce spui despre dezavantaje? Reincadrarea comunicarii in norme civilizate ar fi parte din problema sau parte din solutie? Ti-e teama de cenzura? Te sperie inteligenta artificiala?
Si tu esti de parere ca ar trebui sa fim mai empatici si sa nu mai incercam sa aratam cat suntem de perfecti? Ce zici de importanta sinceritatii sau comunicarii asertive ca solutii de apropiere intre oameni, sunt sau nu viabile? Dar sentimentul de ura unde se afla in ecuatia asta? Este ea intretinuta? De cine? Si de ce? Ce inseamna, de fapt, sa comunici, dar sa nu te conectezi cu celalalt? Poate vrei sa vezi ce reactie a starnit constatarea unui elev ”Nu exista salvare!”. Posibil ca si tu sa crezi asta… Afla despre ce solutie se vorbeste la nivel mondial atunci cand vine vorba despre salvarea morala a fiecaruia dintre noi. Teoria e larg acceptata si poate vrei sa fii la curent cu ce se discuta.
Si tot in acest episod vei afla ceva si despre rabdare si singuratate, despre cum fac sa se gaseasca oameni cu aspiratii si valori comune, o poveste adevarata spusa de actorul Adrian Paduraru, care te asigura: ”E un fapt… si e incurajator”.

Suntem mandri de acesti tineri formidabili care isi cauta propriul drum catre autenticitate! Ii multumim pentru inspiratie invitatului special, actorul 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐝𝐮𝐫𝐚𝐫𝐮, precum si jurnalistului 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚 pentru moderare! Si ii suntem recunoscatori 𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐢𝐢 𝐌𝐞𝐭𝐫𝐨𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚𝐧𝐞 – 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐃𝐢𝐦𝐢𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐂𝐚𝐧𝐭𝐞𝐦𝐢𝐫 pentru gazduire!
In cadrul intalnirilor BookLand Evolution dam glas intrebarilor si raspunsurilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa, efortul nu poate fi decat al tau! Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci IMPREUNA INSPIRAM TINERII DIN ROMANIA!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

SFIDEZ MOARTEA CLIP FINAL

Valoarea jurnalisMului = Valoarea jurnalisTului – episodul 1 – mentor Monica Ghiurco