black

Impreuna INSPIRAM tinerii din Romania!

De 8 ani facilitam liceenilor si studentilor intalniri (mai nou) virtuale cu oameni exceptionali ca sa le oferim repere de valoare si modele de urmat pentru o viata personala & profesionala implinita.

Despre conferinte

Conferințele BookLand Evolution, ediția a 8a, aduc în atenția tinerilor varii profesioniști (actori, scriitori, artiști, sportivi, oameni de afaceri, etc.), carecare le dezvăluie din experiența lor profesională și le devin mentori.


Misiune: BookLand reprezintă o oportunitate excelentă de învățare & dezvoltare prin discuții libere cu profesioniști consacrați.


Formula: Mutate în mediul online din toamna anului 2020, Conferințele reprezintă acum interviuri informale cu MENTORI din varii domenii. Acestea sunt comunicate pe toate platformele sociale – YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn – sub forma unui videoclip SĂPTĂMÂNAL.

INSPIRAŢIONAL: lunar creăm un videoclip pe teme de interes pentru adolescenți, făcând un research temeinic și venind cu răspunsuri utile într-o formă compactă și prietenoasă.

Vasile Calofir

Rezultatele primelor 7 ediții

Personalitati marcante ii incurajeaza & motiveaza pe tineri prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata (le povestesc despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si asculta vocatia), destainuindu-le cheia succesului si devenindu-le mentori.

Le suntem datori copiilor noștri

Un model de viață prin care să-și trăiască propria deplinătate

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. Politica de Confidentialitate

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.