Despre conferinte

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor si in spatiul lor de socializare si recreere prin organizarea celei mai de amploare Caravane nationale de carte, activă ˜600 zile, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile in resedintele din 40 judete.

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

De 7 ani intalnim prin intermediul Conferintelor BookLand Evolution 1 milion liceeni si studenti din 25 orase, incurajand dezvoltarea lor personala, ajutati de cei 200 speakeri care ni se alatura anual.

 

Personalitati marcante ii incurajeaza & motiveaza pe tineri prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata (le povestesc despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si asculta vocatia), destainuindu-le cheia succesului si devenindu-le mentori.